Over ons

Albertson & Partners is in 1980 opgericht met jarenlang opgebouwde kennis en ervaring op gebied van incasso en procesvoering van uiteenlopende aard.

Niet zonder succes. Door onze snelheid van werken, inzichtelijke handelwijze, deskundige procesvoering, blijvende betrokkenheid gedurende het gehele proces, creativiteit en niet in de laatste plaats door resultaat. Wij leveren maatwerk. Albertson & Partners is een geheel zelfstandig en onafhankelijk opererende organisatie, met als doelstelling uw probleem snel, afgewogen en effectief op te lossen.

Wij zijn incasso- en processpecialisten waarbij u terecht kunt voor hulp en advies bij problemen die u zo herkent:  achterblijvende huurpenningen, (langdurig) onbetaalde rekeningen en de daaraan gerelateerde juridische conflicten.

Tot onze cliënten behoren vastgoedondernemingen, -beheerders, woningcorporaties, makelaars, bouwondernemingen, V.v.E.’s, retailorganisaties en detaillisten. Wij zijn werkzaam voor zowel grote ondernemingen als voor kleinere bedrijven. Wij geven onze cliënten de specifieke aandacht die zij nodig hebben. Albertson & Partners is gevestigd in Haarlem, maar de dienstverlening strekt zich uit over het hele land.